San Marco

San Marco is een decoratieve stuc voor wand en vloer, en heeft een keur aan innovatieve en veelzijdige producten met een onbeperkte creativiteit waardoor wanden en vloeren een levendige en sfeervolle uitstraling krijgen en een aanvulling kunnen zijn op uw interieur. Het moederbedrijf Colorificio San Marco S.p.A is gevestigd in Italië. In Nederland heeft San Marco een netwerk van professioneel dealers waartoe wij behoren.

Wij hebben een showroom waar u verschillende materialen en stijlen kunt bekijken en advies kan krijgen over u wand- en/of vloerafwerking. Al onze professionals hebben de San Marco basistraining gevolgd en krijgen informatie over nieuwe designs en producten. Wij leveren aan verwerkers die de San Marco basistraining hebben gevolgd en kunnen wensen van architect en particulier samen brengen tot de juiste materiaalkeuzen en geschoolde verwerkers.

De San Marco producten kunnen worden besteld op kleur en worden klaar voor gebruik aan u aangeleverd. Tevens hebben wij kleurkaarten voor u ontwikkeld waarop het materiaal te zien en te voelen is. Uiteraard is het ook mogelijk om onze showroom te bezoeken.

Milieu en mens

In allerlei opzichten is San Marco een en al kwaliteit. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de strikte disciplinaire protocollen die worden nageleefd om internationale erkende kwaliteitscertificeringen te verkrijgen. Ook voor het milieu en de mens is een duidelijk beleid waarbij bescherming van het milieu, respect voor de natuur. Deze elementen bepalen de ethiek en de verantwoordelijkheid van de San Marco groep. Al deze overtuigingen en garanties voor kwaliteit zien we terug in de voortdurende verbetering van de producten, processen en werkomgevingen.

Niet alleen producten: creaties, sferen, emoties.

San Marco biedt een reeks decoratieve producten met oneindige mogelijkheden, ontworpen met veel aandacht voor onderzoek en technologische innovatie, leidende principes bij het creëren van onze oplossingen voor het decoreren van omgevingen.
De perceptie van perfectie en schoonheid varieert afhankelijk van de smaak, de gekozen stijl en de persoonlijkheid van de klant, en daarom hebben we een breed scala aan decoratieve afwerkingen en oplossingen ontwikkeld: van de meer klassieke zoals Venetiaans pleisterwerk tot de hedendaagse die spelen op de breking van licht, of het meer innovatieve die beton en metalen reproduceren die door de tijd zijn geoxideerd.

De decoratieve lijn San Marco biedt een uitgebreide reeks creatieve oplossingen die licht en ruimtes op een innovatieve manier interpreteren en biedt complete geïntegreerde systemen die alle producten leveren die nodig zijn voor de juiste toepassing van de gekozen afwerking voor maximaal gebruiksgemak en de beste esthetische resultaten. Het gebruiksgemak van alle creaties, samen met het brede scala aan beschikbare kleuren, stelt u in staat om prestigieuze sferen te creëren en het interieur van privéwoningen, studio’s en commerciële gebouwen te veredelen.

Meer weten over San Marco? Bekijk de website!

https://www.sanmarcobv.com/

Omhoog