Pleisterwerk “sausklaar"

Een pleisterlaag die geschikt is voor afwerking met latex muurverf heet sausklaar stucwerk. De wanden en plafonds worden eerst haaks en recht gemaakt. Na meermaals sponsen en afmessen worden de wanden en plafonds voorzien van een pleisterlaag om de laatste oneffenheden glad te strijken. Uw sausklare muren zijn nu geschikt voor het handmatig laten sauzen, schilderen, rollen of het laten latexspuiten met muurverf in elke gewenste kleur.

Meer weten

Schuurwerk

Met schuurwerk creëren wij een fijne korrel op de wanden en plafonds. Schuurwerk creëert een soort“wolk effect” dit komt door het afwerken van het gips met een daarvoor bedoelde schuurspons. In de meeste gevallen wordt schuurwerk gekozen op plafonds om dit een luxe en levendige uitstraling te geven. Uiteraard is dit ook mogelijk als wandafwerking. Wij adviseren om plafonds na schuurwerk niet te texen. Hierdoor wordt het effect dat door het schuren ontstaat minder.

Meer weten
Lijsten en ornamenten

Lijsten en Ornamenten.

Lijstwerk, ornamenten en rozetten voor plafonds en wanden geven een ruimte een chique en warme uitstraling. Door de verschillende sierelementen is er volop keuze in vormen en stijlen: van strak en modern tot weelderig barok.

Meer weten
Omhoog