Decoratieve en exclusieve wandafwerkingen

Decoratief stucwerk: Eindeloos veel mogelijkheden

Decoratief stucwerk kan een kamer of ruimte een hele andere uitstraling geven, en zelfs nieuw leven in blazen. Er zijn talloze mogelijkheden om je wanden en plafond af te werken om zo het gewenste gevoel van de ruimte te benadrukken.

Venetiaans stucwerk voor een luxe uitstraling

Venetiaans stucwerk is een van de vele opties voor het decoreren van een wand. Het is een stijlvolle en luxe stucsoort. Het is zelfs mogelijk om dit te laten verwerken in de badkamer.

Een waanzinnige metal stuc uitstraling

Metal stuc is een luxueuze afwerking die voor waanzinnige effecten zorgt. Deze wand stuclaag bestaat uit echt metaal en is in verschillende soorten metaal verkrijgbaar. Messing, koper, brons, zink, aluminium, tin, ijzer en de creaties ‘roest’ en ‘groenoxide’.

Wij kunnen de materialen ook onderling combineren waardoor vele effecten en kleurcreaties mogelijk zijn. Metal stuc kan op diverse manieren worden verwerkt: raw finish, industrieel stoer met veel effecten of hoog gepolijst en een subtiele afwerking met glamour effect. Met een metal stuc afwerking creëren wij een unieke en exclusieve wand. Een zeer hoogwaardige afwerking die alleen door opgeleide en deskundige professionals kan worden aangebracht. Een ware eyecatcher.

Meer weten?
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Luxe uitstraling

Gallerij

Omhoog